4 Ağustos 2024 Pazar

ANADOLUHİSARI İDMANYURDUSPOR DARICA GB TAKIMINDAN SAVUNMAYA TAKVİYE YAPTI


Beykoz İlçesinin Asırlık Çınarlarından Anadoluhisarı İdmanyurduspor yeni sezonda hak ettiği yere gelebilmek için tüm imkanları zorlayarak takıma takviyelere devam ediyor.

Yeşil-Sarılı ekip 2024-2025 sezonu transfer çalışmaları kapsamında, Kasımpaşa formasıyla Trendyol Süper Lig maçına çıkan ve son olarak Darıca Gençlerbirliği forması giyen defans oyuncusu Harun Elyesa Akaydın ile anlaşma sağladı.

Anadoluhisarıidmanyurdu Spor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu ve Genel Kaptanı Murat Dıragumandan ile görüşme masasına oturan Akaydın, her şartta varılan anlaşma sonrasında yeni takımının haftanın ilk günü başlayacak yeni sezon çalışmalarında kadroya dahil olanlar kervanına katılmış oldu.

2005 Doğumu savunma oyuncusu futbolculuk kariyerini Başakşehirspor altyapısı ile başlattı. Bu takım kadrosunda iken Haliçspor ile bir sezon geçiren Akaydın, ardından İstanbul Güngörenspor, Beşiktaş, Kasımpaşaspor ve Eyüpspor son olarak da Darıca Gençlerbirliği forması giymişti.

Boğaziçi ekibinde Futbol Şube Sorumlusu ve Genel Kaptanı Murat Dıragumandan yaptığı açıklamada, " Anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı olmasını diler, yeni sezonda oyuncumuza üstün başarılar dileriz " şeklinde konuştu.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder