6 Ağustos 2024 Salı

ANADOLUHİSARI İDMANYURDU SEZONUN İLK ÇALIŞMASINI YAPTI


İstanbul Süper Amatör Liginin köklü takımlarından olan Anadoluhisarı İdmanyurduspor'da 2024-25 Sezonu çalışmaları başladı.



Takım Antrenörleri Taygun Kuşdemir-Ulaş Kar ikilisi nezaretinde başlayan antrenmanlarda yeni kurulan kadro dışında geçen sezonki kadrodan sadece iki futbolcu yer aldı.

Boğaziçi ekibinin 21 futbolcu ile başlayan antrenmanlarına izinli olan bazı futbolcular katılmadı.



Kuvvet Core çalışması ile başlayan antrenmanda daha sonra Atletik Performans Antrenör Burkan Satır yönetiminde dayanıklılığa dayalı dakikalık koşular yapıldı.

Bir saati aşkın gerçekleşen antrenman gayet neşeli geçti. Çalışmayı Yeşil-Sarılı ekibin Futbol Şube Sorumlusu Murat Dıragumandan da yakından takip etti.



Dıragumandan antrenman sonrasında yaptığı açıklamada, " Bu sezon Antrenörlerimizin de verdiği liste doğrultusunda nokta transferlere imza attık. Takım içinde bir birini yakından tanıyan, uyum sorunu yaşamayacak bir transfer politikası izledik. Sezonun ilk çalışmasını hayırlısı ile başlattık, ancak bugün belli olan yeni sezon liglerin başlama tarihi Ekim Ayına kaydırıldığı için antrenörlerimiz yeni bir antrenman planlaması yapacaklar.  Yeni sezonun camiamız için hayırlı olmasını diliyorum " şeklinde konuştu.



Beykoz temsilcisinde Takım Antrenörleri Taygun Kuşdemir-Ulaş Kar ikilisi son gelişmeler ve TFF'nin belirlediği prosedürler sonrasında yeni bir planlama yapacaklarına dikkat çekerlerken, " 2024-25 Sezonunun hem bizler hem de camiamız için hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. Bildiğimiz, tanıdığımız isimler ile yola çıktık. Tabii ki takıma yeni isimler ilerleyen süreçte dahil olacaktır. Büyük Hisar camiasının mazisine yakışır bir futbol ve başarı tablosunu sunmak için mesai harcayacağız" diye konuştular.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder