28 Ağustos 2024 Çarşamba

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI AYDUĞAN ANKARA'DA BAKANLIK ZİYARETİNDE İDİ


AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Özkan Ayduğan, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum ile mahallelerin planlarını görüştü.

AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Özkan Ayduğan, Ankara’da Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Tabiat Varlıkları Koruma Genel Müdürü H. Abdullah Uçan ve Çevre Yönetimi Genel Müdürü Fatih Turan ile bir araya geldi.

Ziyaretlerinde Beykoz ile ilgili önemli konuları gündeme getiren Özkan Ayduğan, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum ile Çavuşbaşı, Görele, Gümüşsuyu, İncirköy ve köylerin plan problemlerini de görüştü.



AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığından ziyaretlere ilişkin yapılan yazılı açıklamada, “Ankara’dan müjdelerle dönüyoruz. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sn. Murat Kurum ve Genel Müdürlerimizi ziyaret ederek Beykoz’umuzun çözüm bekleyen konularıyla alakalı verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Çavuşbaşı, Görele, Gümüşsuyu, İncirköy ve Köylerimiz başta olmak üzere bölgemizi yakından ilgilendiren konuların çözümüne yönelik önemli gelişmelerin müjdelerini aldık.” ifadelerine yer verildi.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder