23 Ağustos 2024 Cuma

BİSK 12.KELLE İBRAHİM FUTBOL TURNUVASI PAZAR GÜNÜ 4 MAÇLA BAŞLIYOR

 


Bu sene 12.Kez düzenlenecek olan BİSK Kelle İbrahim Masterler-Veteranlar Turnuvası " Şirzat Dağcı Anma Sezonu " olarak gerçekleşecek.

8 Takımın katıldığı turnuvada açılış haftasında Pazar günü yapılacak 4 müsabaka heyecan kasırgası başlayacak.




Turnuva Organizasyon Komitesi Başkanı Mustafa Kurtuluş, Kulüp olarak ilk yıldan beri bu anlamlı turnuvaya destek verdiklerini ifade ederken, " Kelle İbrahim Turnuvası adeta Gümüşsuyuspor Sahası ile  özdeşleşen, her sene merakla beklenen bir turnuvada oldu. Beykoz Kulüpler Birliğinin öncülüğünde yapılan turnuva ile hem Kelle İbrahim'i Yad Ediyoruz, hem de futbol heyecanı yaşatıyoruz. Ben Pazar günü gerçekleşecek açılış haftası maçları için İlçe Spor Camiamızı Gümüşsuyuspor Tesislerimize bekliyoruz. Futbolun kalbi bu yıl da Gümüşsuyu'nda atacak...katılan tüm takım ve sporculara başarılar diliyorum. Adına yakışır centilmence bir turnuva geçmesini diliyorum " dedi.

Turnuva Organizasyon Komitesi adına Hakkı Baş yaptığı açıklamada, " Hayırlısı ile bu sene de Beykoz'un efsaneleşmiş ismi Kelle İbrahim adına turnuva düzenlemek nasip oldu. Turnuva Organizasyon Komitesi adına katılım sağlayan tüm takımlara teşekkür ediyor güzel maçlar diliyorum. Bilindiği üzere her seneki turnuvamızı adı Beykoz Spor Kulübü ile özdeşleşmiş isimleri anma adında onların isimleri ile gerçekleştirmekte idik. Bu sene de Beykoz'un bir başka efsaneleşen ismi Şirzat Dağcı adını anacağız, yaşatacağız " şeklinde konuştu.

Hakkı Baş Turnuvaya ilişkin kuralları takımlara ilettiklerini söylerken, " Gerçekten de Gümüşsuyu Sahasında futbol dolu günler geri geldi. Her sene turnuvamıza ilgi daha da büyümekte. Beykozlu futbolseverleri Pazar Akşamı Gümüşsuyuspor Sahasına bekliyoruz " dedi.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder