24 Temmuz 2024 Çarşamba

TALİP ERCAN, " YENİ GELMEDİK ! GERİ GELDİK ! "


2024-25 Sezonu benim için yoğun mu yoğun geçecek gibi...Beykoz İshaklıspor'un TFF Bölgesel Amatör Ligde grup şampiyonu olarak

TFF 3.Ligine çıkması sonrasında yaklaşık 1 aydır Beykoz ilçe kamuoyunda konuşulan Beykoz 1908 takımının TFF 2.Ligine yükselme haberi bu yoğunluğu kat be kat arttıracak gibi.

Bilindiği üzere 2023-24 Sezonunda Beykoz 1908 A.Ş. Takımının maçlarına gitmedim, bunun nedenini Dost Beykoz Gazetesi ve İnternet Sayfasında yazarken, " Maçlara yeniden dönebilmem için Ya Zeki Aksu Başkan olmayacak, ya da aldığı gibi takımı profesyonel liglere taşıyacak " demiştim.

Bu süre zarfında pek çok sevdiğim kardeşim, abim, camianın saygın kişileri kararıma saygı göstermek ile birlikte maç haberleri göremeyince üzüntülerine ve eleştirel görüşlerini aktarmıştı.

Şimdi benim yeniden maçlara dönebilmek için şartlarımdan biri gerçekleşti ve uzun yılların ardından profesyonel lige geri dönüldü. Önümüzde Beykoz İlçemizde maçların oynanabilmesi için uzun bir süreç ve çalışma yapılması gerekecek o ayrı konu. Bu süre zarfında maçlarımız Sancaktepe Stadında oynanacak.

Değerli dostlar bizim Beykoz sevdamızı 40 sene sonra ilk kez maç izlemeden geçirdiğim bir sezonu gösterip kimse sorgulamaya kalmasın bunu sizden özellikle rica ediyorum.

Öte yandan Emeklilik sonrası kendimi tamamen spor haberleri ağırlıklı siteme verdim, mesleğim bu... Bu sebeple Beykoz İshaklıspor ve diğer futbol karşılaşmalarını da takip etme gayretinde olacağım. Bunun için abi sen bizim maça gelmedin de bu hafta falanca takımın maçına gittin türü eleştirilerin önüne şimdiden geçmek isterim.

Beykoz 1908 maçlarına da gideceğiz Beykoz Stadında oynayacak olan Beykoz İshaklıspor maçlarını da takip edeceğiz, arada kalan amatör lig maçlarını da. Çok uzak ve maddi külfeti ağır olacak İstanbul dışı deplasmanlar ile bu maçları dönüşümlü takip etme düşüncesindeyim.

Bu sezon özellikle transfer döneminin flaş takımları olan Anadoluhisarı İdmanyurduspor, Çavuşbaşıspor ve Kanlıcaspor maçlarını çok merak ediyorum.

Evet değerli dostlar 1 sezonun ardından şartlar yerine gelince artık Beykoz 1908 maçları da takibimde olacak, haberlerimizde geçecek. Bize düşen bunun gereğini yerine getirmek.

Bu arada Beykoz 1908 camiasında müthiş bir TFF 2.Lig havası var...taraftar kardeşlerimiz mutlak surette ortak hareket etmeli, küslükler, dargınlıklar sona ermeli. Ben bu andan sonra her şeyi sıfırladım, tribündeki her bir kardeşimi seviyor, saygı duyuyorum. Arada yıllar zarfında ufak tefek pürüzler sorunlar da yaşamadık değil ancak ben onların Beykoz sevgisinden şüphe etmem, onlar da benim...

Kırgınlık anlarında yazılan çizilen söylenenlerden kendim adıma ben özrümü beyan ederim... aynı şekilde kardeşlerimiz de aynı düşüncede diye biliyorum. Lütfen bu andan sonra kimse kimsenin Beykoz sevgisini tartışmasın...

Dedim ya her şeye sıfırdan başlıyoruz, bazı maçlarda birlikte olamayacağız dediğim gibi bir spor sitesiyim ve diğer maçlara, spor haberlerine, günlük Beykoz yaşantısından haberlere de yer vermem gerekmekte.

Kavgasız, gürültüsüz güzel bir sezon ve bol deplasmanlı maçlar diliyorum...


1 yorum: