17 Temmuz 2024 Çarşamba

OSMAN CİHAN KAYAGİL DE " BÜYÜK HİSARDAYIM " DEDİ


İstanbul Süper Amatör Liginin Beykoz temsilcilerinden Anadoluhisarı İdmanyurduspor'dan bir transfer haberi de Osman Cihan Kayagil ile geldi.

Bu sezon gerçekleştirdiği transferler ile dikkatler çeken Yeşil-Sarılı ekipte Futbol Şube Sorumlusu ve Genel Kaptan Murat Dıragumandan ile görüşme masasına oturan deneyimli isim varılan anlaşma sonrasında " Bu sezon büyük Hisar'a katkıda bulunmaya geldim. Takımda birçok tanıdığım isim var ve el birliği ile Anadoluhisarı İdmanyurduspor'u bir üst lige taşıyacağız. Anlaşmam her iki taraf için de hayırlı  olsun " diye konuştu.

Boğaziçi Ekibinde Futbol Şube Sorumlusu ve Genel Kaptan Murat Dıragumandan ise Teknik Kadrolarının verdiği liste doğrultusunda transfer dönemini başarı ile geçirmekte olduklarına vurgu yaparken, " Türk Futbolun Asırlık Çınarlarından ola Kulübümüzü en iyi yere taşımak için yoğun bir mesai yaşamaktayız. Kadromuza önemli ve özellikle de bir birlerini tanıyan tamamlayan futbolcuları katarak iddialı olduğumuzu sanırım herkese gösterdik " şeklinde konuştu. 

OSMAN CİHAN KAYAGİL

1997 Beykoz doğumlu olan Osman Cihan Kayagil futbola Paşabahçespor Altyapısında başladı...daha sonra sırasıyla Beşiktaş, Bursa Zaferspor, Paşabahçe, Ortaköy, Beykoz 1908, Beylerbeyi 1911, Bursa Görüklü İpekspor ve geçen sezon ise Beylerbeyi 1911 takımı formasını giymişti.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder