7 Temmuz 2024 Pazar

ÇAVUŞBAŞISPOR SANCAKTEPE BELEDİYESPOR'DAN ÖMER ERBAY İLE ANLAŞMAYA VARDI


2024-2025 sezonunda  yeniden dönüş yaptığı İstanbul Süper Amatör Ligde mücadele edecek olan Beykoz ilçesi temsilcisi Çavuşbaşıspor'da transfer çalışmalarına devam ediyor.

Transfer dönemini oldukça hareketli geçiren Kırmızı-Beyazlılar son olarak Sancaktepe Belediyespor forması giyen orta saha oyuncusu Ömer Erbay ile anlaşarak orta sahasını güçlendirdi.

Oynadığı bir çok takım ile şampiyonluk yaşamış Ömer Erbay oyun kurucu pozisyonunda görev yaparken, yüksek top tekniğinin yanı sıra hırslı ve mücadeleci yapısı ile tanınıyor.

Çavuşbaşıspor Tesislerinde Kulüp Başkanı Yaşar Şahin, A takım sorumlu yöneticileri Cumhur Bayram ve Mehmet Şahin’in hazır bulunduğu toplantıda imzalar atıldı. Başarılı oyuncu imza sonrası yaptığı açıklamada “Beklentileri olan büyük bir camiaya geldiğimin farkındayım, bana güvenenleri asla mahcup etmeyeceğim. Transferimde emeği geçenlere çok teşekkür ederim. Yeni sezonun her iki tarafa da hayırlı olmasını dilerim “ dedi.

Ömer Erbay kimdir?

Futbola 2008 Yılında Kartal Yuvasıspor altyapısında başlayan 1998 doğumlu tecrübeli orta saha oyuncusu daha sonra sırası ile Modafen, 1877 Alemdağspor, Çamlıcaspor, Küçükkuyu Gençlerbirliğispor, Sancaktepespor, Sancaktepe Belediyespor, Cevizli Anadoluspor ve Sancaktepe Belediyespor takımlarının formalarını giydi.

Ömer Erbay 2024 – 2025 sezonunda Çavuşbaşıspor’un başarısı için mücadele edecek.

Haber : Murat Nazik

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder