30 Temmuz 2024 Salı

ÇAVUŞBAŞISPOR ANTRENÖRÜ KAMİL ÇOLAK, " KURDUĞUMUZ GENİŞ KADRO İLE TATLI BİR REKABET ORTAMI OLACAK "


İstanbul Süper Amatör Lig temsilcilerinden Çavuşbaşıspor'da yeni sezon çalışmaları için artık geriye sayım başladı...

Kırmızı-Beyazlı Takımda Teknik Sorumlu Kamil Çolak 204-25 sezona öncesinde kadro yapılarına ilişkin bir açıklamada bulundu. Yaşar Şahin Başkanlığındaki Beykoz Ekibi oldukça yoğun bir transfer dönemi yaşaması ile dikkatleri çekmişti. İşte başarılı teknik adamın açıklamalarından bölümler ;

" Geçen sezon yaşadığımız Şampiyonlukla biten başarılı bir sezon sonrası yönetim kuruluna verdiğimiz rapor doğrultusunda iç transferde takımda kalmasını istediğimiz oyuncuların tamamına yakını ile yeni sezonda yine beraber olacağız. "

" Altyapıdan takip ettiğimiz genç oyuncularımızı A takım kadrosuna dahil edip alternatif, geniş kadro rekabet ortamı oluşturmak istiyoruz.
Dış transferde yaptığımız çalışmalarda Transfer Komitemizdeki Yöneticilerimiz ve Teknik Ekip olarak izlediğimiz, takip ettiğimiz Süper Amatör tecrübesi olan ve genç yetenekli oyuncuları takımıza dahil ettik. "

" Her mevkii de alternatif ve rekabet ortamı oluşturacak şekilde bir takım yapılanması yaptık...İki mevkide eksiğimiz var bu konuda aceleci olmuyoruz. Transfer Komitesindeki Sorumlu Yöneticilerimiz ile istişare içindeyiz ve bünyemize uyacak en iyi oyuncuları takımıza katma konusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz."

" Takım olarak koşan , sahada ne yaptığını bilen , topa sahip olan , oyuncuların keyif aldığı , tribünde izleyenlerin keyif aldığı, mücadele gücü yüksek bir takım olma noktasında çalışmalar yapacağız. İlk antrenman gününü hem bizler hem de camia sabırsızlıkla beklemekte, bunun farkındayız "

ERHA BEYKOZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder