2 Temmuz 2024 Salı

BEYKOZ'UN MANEVİ ÖNDERLERİNDEN SIRRI HATİPOĞLU HAKKA YÜRÜDÜ


Beykoz İlçesinin Manevi Önderlerinden Merhum Medineli Hacı Osman Efendinin ( K.S.) hayattaki son talebelerinden olan Merkez Mahallesi Zindeler Yurdu'nda ikamet eden Sırrı Hatipoğlu vefat etti.



Beykoz İlçesinde uzun yıllar öncesine dayanan özel bir yeri olan Merhum Hatipoğlu sağlık problemleri nedeniyle bir süredir yoğun bakımda tedavi görmekte idi.



Beykoz Sümerbank Deri Kundura Fabrikasından emekli olan Sırrı Hatioğlu ömrünü ibadet ile geçiren pek çok Beykozlu için manevi-dini önderlerden biri olarak saygı duyulan bir zattı.



100 yaşında hayata gözlerini yuman Merhum Hatipoğlu'nun Cenaze Namazı Beykoz Merkez Serbostani Mustafa Ağa Caminde Öğle Namazını müteakiben kılındı.

Merhumun Beykoz Kemerüstü Mezarlığında bulunan aile kabrine defin olunurken, Beykozlular hem camide hem de mezarlıkta son görevlerini ifa ettiler.

Serbostani Mustafa Ağa Camiindeki Cenaze Namazına bir gün önceden vefat haberini sosyal medya hesabından duyuran Refah Partisi eski Rize Milletvekili ve kendisin sohbetlerinden feyiz alan Şevki Yılmaz'da katılım sağladı. Yılmaz vefat haberini şu satırlarla duyurmuştu ;

" İnnalillahi ve inna ileyhi raciun... Medineli Osman Efendi'nin (k.s) hayattaki son talebesi, haya ve nezaket abidesi Beykozlu Sırrı Efendi Hocamız sırlarıyla Hakk'a yürüdü! Dünya sürgünü tamam olan Sırrı Efendiyle bir âlem, bir âlimle birlikte sır oldu. Allah'ımız mekanını sevenleriyle Cennet eylesin! Mekanı cennet, kabri nur, makamı âli olsun. Amin...Başımız sağ olsun."

ERHA Beykoz olarak Merhum Sırrı Hatipoğlu'na Yüce Allah'tan Rahmet kederli ailesine baş sağlığı diliyoruz.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder