7 Temmuz 2024 Pazar

BEYKOZ KULÜPLER BİRLİĞİ TOPLANTISI SOĞUKSUSPOR EVSAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİ


Beykoz Kulüpler Birliğinin her ayın ilk hafta sonunda düzenlediği Aylık Toplantılardan Temmuz Ayı buluşması Soğuksu Spor Kulübünün ev sahipliğinde gerçekleşti.

Toplantıya Birlik Üyesi Spor Kulüplerinin Başkan ve temsilcileri katılım sağlarken, Beykoz Belediye Başkan Yardımcılarından Bilgehan Murat Miniç'te yer ala isimlerden idi.



Beykoz Kulüpler Birliği Sekreteri ve Beykoz Elmalı Spor Kulübü Başkanı Adem Ünal'in açılış konuşması ve toplantı gündemini okumasının ardından katılımcılar değişik konularda görüş öneri ve isteklerinin yanı sıra bazı konularda eleştirilerini de gündeme taşıdı.

Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı ve İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Sekreteri Asım Özdemir yeni sezona ilişkin gündemlerinde konuşulan bazı konulara ilişkin bilgiler verirken bunlardan birinin 2024-25 Sezonunda tüm yaş kategorilerinde Hafta içi maçlarının olmayacağını söyledi ve ardından ikinci olarak Futbolcu Lisans ücretlerinde artış olacağını aktardı.



Beykoz İlçesi Spor Kulüpleri temsilcileri toplantıda Beykoz Belediyesi ile Spor Kulüpleri arasında halen daha sağlıklı bir ilişkinin kurulamamış olmasından dert yanarken Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Bilgehan Murat Miniç ise bir diğer Başkan Yardımcısı ve sorumluluk alanları içinde Spor da olan Taner Aksu'nun hafta içinde spor kulüpleri ile bir araya geleceğini aktardı.

Miniç uzun yıllar sonra Beykoz Belediye Başkanlığında bir değişimin yaşandığına vurgu yaparken diğer sivil toplum kuruluşları ile olduğu gibi spor camiası temsilcileriyle sağlam bir sistemin oturtulmasının amaçlandığını söylerken kişi odaklı değil bir sistem dahilinde yaşanan sıkıntıların ve oluşan beklentilerin karşılık bulacağına inandığını aktardı.



TFF 3.Ligine çıkan Beykoz İshaklıspor Kulübü Başkanı Ali Cinel ise Kulüp işlerinin sağlıklı ve zaman kaybı yaşanmadan yürütülmesi için Beykoz Stadında kendilerine bir yerin tahsis edilmesini isterken u konudaki beklentilerini Spordan Sorumlu Başkan Yardımcısı Taner Aksu'ya aktardıklarını hatırlattı.

Bu arada toplantıya katılan ve Sivas'ta gerçekleşecek olan Türkiye Minikler Tekvando Şampiyonası için yola çıkacak Beykoz İlçesi Antrenörleri Yaşar Aydınoğlu, Halit Avcı ve Mustafa Zurnacı'ya ve sporcularına başarı dileğinde bulunuldu.

Toplantıda serbest bölümde söz alan isimler sonrasında günün anısı olarak çekilen toplu fotoğrafla etkinlik sona erdi.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder