19 Temmuz 2024 Cuma

BAŞKAN KÖSELER, YÜŞA TEPESİNDE ÖNCE AŞURA DAĞITTI SONRA SORUNLARI DİNLEDİ


Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler ilçe genelinde Muharrem Ayı dolayısı ile Aşure Dağıtım noktalarından olan Hz. Yüşa Tepesinde idi.



Köseler
Hz.Yüşa Camiinde kılınan Cuma Namazının ardından Belediye İkram Aracından Aşure Dağıtımına başlarken kendisine Başkan Yardımcısı Taner Aksu ile Beykoz Belediye Meclisi Üyelerinden Uğur Gökdemir, Murat Uzun ve Özgür Özçelik eşlik etti.




Yüşa Tepesine gelen misafirlerin büyük ilgi gösterdiği aşure dağıtımında bazı vatandaşlar Başkan Köseler ile sohbette bulundu. Köseler ve beraberindekiler Hz.Yüşa'nın Kabrine yaptıkları ziyaret ve edilen duaların ardından bölgede işyeri olan bir esnafın daveti üzerine çaylar eşliğinde sohbette bulunup sıkıntılarını dinleyip taleplerini öğrendi. Aynı anda Vakıflar İstanbul Bölge'den bir ismin de gelip sohbete eşlik etmesi güzel bir tesadüf oldu.





Köseler buradaki ziyaretinin ardından istek üzerine bölgedeki esnafların taşınacağı ve Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan toplam 16 adet dükkanı içeren noktaya geçerek, çalışmalar ile ilgili bilgi aldı.



Buradaki ziyarette esnaflar kendilerine tahsis edilen yerlerin çok ufak olması nedeni ile sıkıntılarını aktarırken, proje aşamasında kendilerinden görüş alınmaması nedeni ile tepkilerini Köseler'e aktardılar. 



Başkan Köseler ise yapılan çalışmada artık işin son aşamasına geçildiği için bir müdahale ve öneri şanslarının olmadığını aktardı.

TALİP ERCAN ( ERHA  BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder