19 Temmuz 2024 Cuma

BAŞKAN KÖSELER, TOKATKÖY ŞEHİT BAYRAM TOP PARKINDA ÇOCUKLARLA BASKETBOL ATIŞI YAPTI


Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler, gün içinde yaptığı programlar kapsamında Tokatköy Mahallesinde bulunan Şehit Bayram Top Parkında çocuklar ve vatandaşlar ile bir araya gelip renkli sohbetlere imza attı.



Geçtiğimiz günlerde Mahalle Buluşmaları kapsamında Tokatköy'de gerçekleşen programda Köseler'e Tokatköyspor Camiası olarak saha talepleri iletilmişti.



Başkan Köseler, 2019 Yılında Beykoz Belediye Başkanlığınca zemini yenilenen yenilenen Basket Sahası, oyun grupları ve Peyzajı yapılan Şehit Bayram Top Parkında etrafı çevreleyen demir ve telleri boyayan Belediye Çalışanlarına kolay gelsin dileklerini iletti.



Sonrasında Basketbol sahasına geçen Başkan Köseler ve beraberindekilere vatandaşlardan ilgi olurken, Tokatköyspor Kulübü Antrenörlerinden Mehmet Yağız Başkan Köseler'den kendileri bir futbol sahası tahsis etmesi taleplerini iletti.



Çocuklarla sohbet eden Başkan Köseler, daha sonra aracında bulunan Basketbol topunu isterken ardından çocuklar ile birlikte basket atışları yaptı.

Uzun zamandır basketbol oynamadığına atıfta bulunan Başkan Köseler ilk atışlarında başarılı olamazken sonrasında yakaladığı seri ile tam anlamı ile bir nostalji yaşamış ve yaşatmış oldu. Köseler atışların ardından basket topunu çocuklara hediye etti.

Başkan Köseler'e vatandaşlar futbola olan yoğun ilgiden bahsedince, basketbol potası altında mini futbol kaleleri konulması yönde öneride bulunan Köseler'in bu talebi memnunlukla karşılandı.




Mahalle Sakinlerinden Barış Erener ise Başkan Köseler'den mahallede bulunan bir çeşme ile ilgili taleplerini iletti, Köseler yanındakilere talimat verip bahsedilen yere gönderip ilk tespiti yaptırttı.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder