15 Temmuz 2024 Pazartesi

3 GÜNLÜK TATİLDE BEYKOZ PLAJLARI VE PİKNİK ALANLARINA AKIN VAR !


Cumartesi-Pazar Hafta Sonu Tatili, haftanın ilk gününün 15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günüde eklendiğinde 3 güne çıkmış iken Beykoz İlçesi cazibe merkezi olmaya devam ediyor.

Riva Plajları, Anadolufeneri Kabakoz, Poyrazköy, Anadolukavağı gibi yerlerde 3 günlük tatil yoğunluğu hissedilirken bu bölgelerde trafikte sıkışıklıkların yanı sıra toplu ulaşım araçlarında aksamalar meydana gelmekte.



Özellikle Sultaniye-Poyrazköy 135 İETT Hattı gün içinde önce sahile inip plaj durağında yolcularını indirip bindirirken, akşam saatlerinde ise plaj bölgesinden dönüşe geçen araçların yarattığı aşırı trafikten dolayı plaja inmeyerek yoluna devam etmek zorunda kaldı.



Aynı şekilde Riva güzergahında da hafta sonunda yoğunluk fazlası ile yaşanırken, trafikte kilitlenen araçlar nedeni ile zaman, zaman duraksamalar ve toplu ulaşım araçlarında da saat kavramı ortadan kalktı.



Bu arada piknik için ilçenin muhtelif yerlerini tercih eden araçlı vatandaşların yanı sıra 137 hat numaralı ve yoğun ilginin olduğu Riva Deresi güzergahında çalışan İETT otobüsünde sefer saatleri bir de araç arızası nedeniyle bir hayli aksarken otobüsleri tercih eden vatandaşlar isyanlarını dile getirdi.



Tarihi Beykoz Korusu, Hidiv Kasrı gibi mekanlarda da ağaç altları erken saatlerden itibaren vatandaşların akınına uğradı. Akşam üzeri ise bu kez Beykoz Sahil yolu boyunca yine oturacak bank kalmadı. Sahildeki yürüyüş alanı aşırı kalabalık nedeniyle adeta doldu taştı.

ERHA BEYKOZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder