10 Haziran 2024 Pazartesi

PAŞABAHÇE STADINDA YILDIZLAR GEÇİDİ, EFSANELER BULUŞMASI VARDI


Bu sene 3.Kez Düzenlenen Merhum Halil İbrahim Soyer Dostluk ve Veteranlar Futbol Turnuvasın Final müsabakasından önce Paşabahçe Stadında Yıldızlar Geçidi vardı!



Şöhretler karşılaşmasında 1985-86 Sezonunda Beykoz A ve Amatör Takımlarından Şampiyonluk yaşamış isimler hem hasret giderdi, hem de bazıları da form giydi.



Şenol Fidan, Cemil Akbay, Kerim Çelebi, Selman Çolak, Sertaç Olcayto, Orhan Ceylan'ın yanı sıra dönenin Fenerbahçe ve Galatasaray'da forma giymiş futbolcularından Olcayto Ailesinden Sertaç Olcayto Takım ve Gençlik arkadaşları Lütfü Soyer'i bu anlamlı gününde yalnız bırakmadılar. 






Sarı-Siyahlı Formayı giymiş. Yine Efsane Futbolcu ve Teknik Adamlardan Recep Gürbaşak, Çubuklu ve Anadoluhisarı İdmanyurdu Takımlarında da fora giyen Prof.Dr.Mehmet Yorulmazlar, değişik dönemlerde İlçe Futbolunda boy göstermiş olan





Oktan Beceren, Conti Özkan Dağlar, Osman Cezo, Kamil Çolak, Günaydın Baş, Engin Bayram, Alpaslan Özgül, Mehmet Akif Kalpakoğlu, Yakup Biliciler, Kaleci Emre Alev, Hakem Mehmet Yazgan, Masör ve Eski Boksörlerden Enis Gözümoğlu gibi isimler özel güne renk katanlardandı. 













TALİPERCAN ( ERHA BEYKOZ )


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder