5 Haziran 2024 Çarşamba

ÖRNEKKÖYSPOR' TEKVANDO DALINDA ZİRVEYE OYNUYOR !


Beykoz İlçesinin gündemde olmayı başaran spor kulüplerinden Örnekköyspor Futbol dışında Tekvando Branşı ile de dikkatler çekmesini biliyor.

Örnekköy Spor Kulübü Başkanı İsmail Türkoğlu bu branşta geleceğe dönük hedef ve beklentilerinin büyük olduğunu ifade ederken, " Bu kapsamda bünyemizde bu spor dalı için büyük emek sarf eden Beykoz ilçemizin değerli Antrenörlerinden Mustafa Zurnacı'ya çok teşekkür ediyoruz. Sporcu sayımız her geçen gün artmakta. Benim Beyaz Melekler olarak nitelendirdiğim kız çocuklarımızın, sporcularımızın sayısı da bir hayli fazla. Mustafa Hocamızın yetiştirdiği sporculardan olan Zeliha ve Gamze Arslanyılmaz kardeşlerimiz de ona büyük katkıda bulunmakta, hepsinin emeklerine sağlık " diye konuştu. 

Başkan İsmail Türkoğlu Kulüplerine sahip çıkıp destek olan sporcu velilerine de ayrı bir paragraf açarken, " Biz spora çok farklı bakıyoruz. Keşke elimizde imkanlar olsa da 4-5 branşta daha faaliyette bulunabilsek. Bu kapsamda çocukları için kulübümüzü tercih eden değerli velilerimize çok teşekkür ediyorum, her zaman büyük bir aile olduğumuzu göstermekteler. Onlara en güzel hediyeyi başarılı sporcu ve öğrencilikleri ile vermeye başladık. Kısa zaman zarfında adımızdan sıklıkla söz ettireceğimize eminim. Mustafa Hocamız tam bir yetenek avcısı..." şeklinde konuştu.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder