5 Haziran 2024 Çarşamba

KANLICASPOR TRANSFERDE GAZA BASTI !


Yeni sezonda büyük hedefleri olan Beykoz temsilcisi Kanlıcaspor, transferde hız kesmiyor. Kırmızı - Beyazlılar, dış transfer kapsamında son olarak 1 futbolcuyu da renklerine bağladı.

Kulüp Başkanlığına yeni seçilen Bülent Cem Şişman, Teknik Heyet ve Yönetim Kurulu ile yaptığı istişareler sonrasında hemen harekete geçti.

İlçedeki birçok spor kulübü gelecek sezon planlamasını daha yapmaz iken Beykoz İlçesinin Köklü Kulübü gelecek yılların Kanlıcaspor'u için kolları sıvarken ve transferlerde imzaları pes peşe attırdı.

ÖNCE İÇ TRANSFERLERLE ANLAŞILDI 

Transfer dönemi için elinde geniş kapsamlı bir listesi bulunan Kulüp Başkanı Bülent Cem Şişman, ilk olarak iç transferde takımın Kaptanları Mustafa Keskin, İbrahim Gültekin ve Emre Toksoy ile başarılı sağ bek Batuhan Deveci ile yeni sezon için yapılan görüşmeler sonrasında anlaşma sağlamıştı.

TRANSFERDE HIZ KESMİYOR

Yeni sezonda tüm sporseverlerin beğenisini kazanacak bir Kanlıcaspor için taşın altına hep beraber ellerini soktuğunu söyleyen Başkan Bülent Cem Şişman, Dış Transferler için düğmeye basıp ilk etapta yetenekli bir futbolcunun transferini gerçekleştirirken maçları devam ettiği için ileriki süreçte bu ismin kamuoyuna aktarılacağı söylendi.

Kırmızı Beyazlılar, listelerinde bulunan isimlerden iç transfer kapsamında Muhammet Enes Topçu ile yeniden anlaştı.

HABER VE FOTO: MURAT DEVECİ

1 yorum:

  1. Hedef şampiyonluk haydi kanlıcaspor kırmızı beyaz en büyük kanlıca

    YanıtlaSil