26 Haziran 2024 Çarşamba

GÖZTEPE MAHALLESİ ‘ŞOK TEMİZLİK’LE TERTEMİZ


Beykoz’da temiz ve güzel bir ilçe için yürütülen “Şok Temizlik” hizmetiyle Göztepe Mahallesi  komple temizlendi. Gün boyu mahallede toplu temizlik hizmeti veren ekipler cadde ve sokaklarda  el atmadık yer bırakmadı.

Beykoz Belediye Başkanı Mimar Alaattin Köseler’in 1999-2004 yılları arasındaki ilk hizmet döneminde hayata geçirdiği ve ilçeye yeniden söz verdiği “Şok Hizmet”in ilk ayağı mahallelerdeki toplu temizlik çalışmalarıyla başladı.  

Her Gün 1 Mahallede Temizlik  

Bayram sonrası yeniden hayata geçen uygulamayla ilçede ilk olarak Kavacık, Çubuklu, İncirköy ve Göksu Mahalleleri’nde detaylı temizlik yapıldı. Her gün 1 mahalleyi ziyaret eden ekipler 45 mahalleyi sırasıyla temizleyecek.



Göztepe Mahallesi’ni güzelleştirmek için sabah saatlerinde sahada hazır bulunan 15 kişilik temizlik ekibi sırasıyla tüm sokakları dolaşarak detaylı temizlik yaptı. Hizmet kapsamında mahalle muhtarı ve vatandaşların önceden ilettiği temizlik talepleri de karşılandı.

Sokaklar Süpürüldü ve Yıkandı

Elle süpürge ekipleri ve mini araçlar tüm sokakları ve yol kenarlarını süpürürken, ana cadde ve sokaklar tankerlerle yıkandı.  

Göztepe’de hummalı bir çalışma yürüten ekipler mahallenin çöplerini aldı, yol kenarlarında görüntü kirliliğine yol açan kuru ağaç dalları ve molozları topladı.

Artan sıcaklar dolayısıyla mahalledeki çöp konteynerleri de köpüklü sularla yıkandı.

Gün boyu süren çalışma sonrasında mahalle sakinlerine bakımlı ve tertemiz sokaklar bırakıldı.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder