28 Haziran 2024 Cuma

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN BEYKOZ'UN 9 MAHALLESİNE ÇÖZÜM !


Adalet ve Kalkınma Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı Beykoz'un 9 mahallesini ilgilendiren gelişmeyle ilgili paylaşımda bulundu ;

İşte 9 Mahallede ikamet eden Beykozluları yakından ilgilendiren paylaşımın ayrıntıları

Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan kararı ile Beykoz’umuzun 9 mahallesinde Ek-16 kapsamında içerisinde hemşerilerimizin barınma alanlarının bulunduğu orman vasfı taşımayan yaklaşık 200 bin m2 alan orman sınırı dışına çıkarıldı.

Bu süreçte emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Tarım ve Orman Bakanımız Sn. İbrahim Yumaklı ile eski Tarım ve Orman Bakanımız Sn. Bekir Pakdemirli’ye, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sn. Mehmet Özhaseki ile eski Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız, İstanbul Milletvekilimiz Sn. Murat Kurum’a, Önceki dönem belediye başkanlarımız merhum Yücel Çelikbilek ve Murat Aydın’a Önce dönem ilçe başkanlarımıza hemşerilerimiz adına teşekkür ediyoruz. 


Özkan Ayduğan

İlçe Başkanı

9 MAHALLEYİ İLGİLENDİRİYOR

Karara göre, Bozhane, Cumhuriyet, Çayağzı, Çengeldere, Elmalı, Gümüşsuyu, Örnekköy, Tokatköy, Zerzevatçı mahallesinde ormanda kalan ev, bina ve müştemilatları kapsayan küçük çaplı parseller orman sınırı dışına çıkarıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder