29 Haziran 2024 Cumartesi

BEYKOZ İSHAKLISPOR'DA TEKNİK DİREKTÖR ENDER ALKAN OLDU


2024-2025 Sezonu TFF 3.Lig’de mücadele olacak Beykoz İshaklıspor'da Teknik Direktörlük görevine Ender Alkanı getirildi.

Geçen sezon TFF Bölgesel Amatör Lig 1.Grubunu Şampiyon olarak tamamlayarak bu sezon TFF 3.Liginde mücadele etmeye hak kazanan Bordo-Mavili ekipte takımın Teknik Direktörünün kim olacağı merakla beklenmekte idi.

Ali Cinel Başkanlığındaki Yönetim Kurulu tercihini Ender Alkan'dan yana kullanırken, Kulüp Tesislerinde yapılan törenle tanınmış isim resmen işbaşı yapmış oldu. İmza töreninde Başkan Ali Cinel'in yanı sıra Genel Kaptan Refik Cinel'de hazır bulundu.

Beykoz İshaklıspor Kulübündeki imza töreni sonrası açıklamada bulunan Kulüp Başkanı Ali Cinel, Ender Alkan'ın deneyimli bir isim olduğunu söylerken anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı olması dileğinde bulundu.

Beykoz temsilcisinin yeni Teknik Direktörü Ender Alkan ise Beykoz İshaklıspor'da göreve başlamaktan dolayı mutlu olduğunu söylerken vakit geçirmeden transferlere yöneleceklerini aktarıp yeni sezon hazırlıklarına başlayacaklarının ifade etti.

Ender Alkan Kimdir ?

Adını özellikle Bursaspor takımındaki futbolculuk kariyeri ile duyuran Ender Alkan Profesyonel olarak Bursaspor dışında, Ankagürücü , Kasımpaşa ve Denizlispor gibi bir çok Süper Lig Kulübünde futbol oynadı.

Antrenörlük Kariyerinde Milli Takım Alt yaş kategorilerinde, Gaziantepspor, Çaykur Rizespor, Darıca Gençlerbirliği , İçel İdmanyurdu, Diyarbekirspor ve son olarak Mardinspor takımlarında görev yaptı.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )
FOTOĞRAFLAR MUHAMMED BATUN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder