30 Haziran 2024 Pazar

BEYKOZ İSHAKLISPOR YARDIMCI ANTRENÖR GÖKHAN BUZ İLE DEVAM KARARI ALDI


Beykoz İlçesini TFF 3.Liginde temsil etmeye hazırlanan Beykoz İshaklıspor'da 2 sezondur Kulüp bünyesinde Yardımcı Antrenör olarak başarı ile görev yapan Gökhan Buz ile yeni sezon için anlaşma sağlandı.

Anlaşmanın ardından görüşlerini açıklayan Beykoz İshaklıspor Başkanı Ali Cinel, " Gökhan kardeşimiz bizim ailemizden biri...kulübümüze 2 sezon boyunca yapmış olduğu katkılar ortada. Kendisi ile 2024-25 Sezonu için Teknik Kadroda yer alması konusunda anlaşmaya vardık. Teknik Direktörümüz Ender Alkan'ın Kadrosunda Yardımcı Antrenörü olarak görev yapacak, anlaşma her iki taraf için de hayırlı olsun " diye konuştu.

Gökhan Buz ise Beykoz İshaklıspor ailesinde yeni sezon için de bulunacak olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade ederken, " Beykoz İshaklıspor ile Profesyonel Ligde Teknik Kadroda yer almak beni mutlu etti. İnşallah Ligin dikkat çeken takımlarından biri olacağız " şeklinde konuştu.

1988 Doğumlu olan Gökhan Buz Pendikspor takımında futbolculuk kariyerine başlarken ,  Kaynarcaspor, Fatih Hilal,  Gümüşsuyuspor, Şile Yıldızspor, Çubukluspor, Bostancıspor takımlarında görev yapmıştı. Buz'un Aktif Futbolculuk kariyerinde Beykoz 1908 ile TFF Bölgesel Amatör Lig maçları da bulunmakta.

HABER TALİP ERCAN

FOTOĞRAFLAR MUHAMMED BATUN


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder