10 Haziran 2024 Pazartesi

AV.YÜKSEL BAKİ'NİN MUTLU GÜNÜNDE DÜĞÜN ALANI RESMİ KURUMA DÖNDÜ!


Beykoz’un sevilen isimlerinden Beykoz Belediyesi geçmiş dönem Başkan Yardımcısı Avukat Yüksel Baki’nin oğlu Faruk Baki, Dilber Yılancı ile dünya evine girdi.

Mutlulukları gözlerinden okunan genç çiftin en mutlu gününe ise Beykoz’dan birçok tanıdık isim katıldı.

İBB Beykoz Korusu Sosyal Tesislerinde gerçekleşen düğün töreninde davetlileri kapıda karşılayan Yüksel Baki ve eşi Songül Baki, Kardeşleri Deva Partisi Beykoz İlçe Başkanı Av. Hikmet Baki ve Sosyal Güvenlik Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Mürsel Baki tüm gece davetlilerle ilgilendiler.



Düğün töreni Faruk ve Dilber Baki’nin açılış dansı ile başladı. Daha sonra pasta kesimi ve hediye takdimi yapıldı.

Düğün törenine; Önceki Dönem Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, 5. Dönem Beykoz Belediye Başkanı Muharrem Ergül, Beykoz Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Engin Özmen, Önceki dönem AK Parti Beykoz İlçe Başkanı ve Türk Kızılay Beykoz Şubesi Başkanı Mustafa Gürkan, AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Özkan Aydoğan, AK Parti Beykoz Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, önceki dönem Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, Prof. Dr. Nazlı İnönü,önceki dönem Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, İYİ Parti İstanbul İl Yönetiminde görev yapan Yazar Muharrem Kaşıtoğlu, İşadamı Müfit Eryılmaz, Beykoz Belediye Meclis Üyeleri Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Beykozlu Ordulular Derneği Başkanı İdris Özkan ve Yönetim Kurulu üyeleri, Ordulular Vakfı Başkanı Zekeriya Erdim ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Beykozlu Doğu Karadenizliler Derneği Başkanı İsmet Konca ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Beykoz Belediyesi Yazı işleri Müdürü Seher Çekerek ve bazı birim müdürleri, meclis üyeleri, STK temsilcileri, muhtarlar, Yerel Basın Kuruluşu Temsilcileri ve daha sayamadığımız bir çok isim katıldı.



ERHA BEYKOZ Olarak Genç çiftimize ömür boyu mutluluklar dileriz…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder