26 Haziran 2024 Çarşamba

A.HİSARI İDMANYURDUSPOR SERHAT BATUHAN KÖSE İLE YENİDEN ANLAŞTI


İstanbul Süper Amatör Liginin Beykoz İlçesi temsilcilerinden olan Anadoluhisarı İdmanyurduspor Takımı İç Transfer görüşmeleri kapsamında masaya oturduğu Serhat Batuhan Köse ile yeniden anlaşmaya vardı.

2024-25 Sezonunda hedefi olan bir kadro ile yola çıkma düşüncesindeki Yeşil-Sarılı ekip iç transfer görüşmelerinde Orta Sahada görev yapan Serhat Batuhan Köse ile anlaşmaya vardı.

Taygun Kuşdemir-Ulaş Kar ikilisine takımı teslim eden Boğaziçi ekibinde önümüzdeki günlerde dış transfer ağırlıklı yoğun bir transfer çalışması başlayacak.



Anadoluhisarı İdmanyurdu Spor Kulübü Başkanı İlker Güner, araya giren uzun bayram tatili nedeniyle listelerindeki isimler ile görüşmelerin yeni haftaya sarktığını söylerken, " İç ve dış transfer görüşmelerimiz kaldığı yerden devam ediyor. Listemizde olan isimlerin bazıları şehir dışında olduğundan döndüklerinde görüşme yapacağız. Bu sezon hedefimiz net, Türk Sporunun Asırlık Çınarını hak ettiği yere taşıma düşüncesindeyiz. Bu büyük camiaya şampiyonluk yaşatmak istiyoruz. Bunun içinde de transfer döneminde aceleci olmayacağız, tabiri caizse ince eleyip sık dokuyacağız " şeklinde açıklamada bulundu.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder