27 Mayıs 2024 Pazartesi

RÜZGARLIBAHÇESPOR'DAN FİLİSTİN MAZLUMLARI İÇİN YÜRÜYÜŞ VAR


Beykoz İlçesinde sosyal sorumluluk projelerinde, özel gün ve bayramlarda verdiği duyarlılık ile ayrı bir yeri olan Rüzgarlıbahçe Spor Kulübü bu kez Filistinli mazlumlar için bir etkinlik düzenledi. 

Hafta içinde duyurusu yapılan ve hafta sonunda Pazar günü Çubuklu-Kanlıca arsındaki Piri Reis Caddesi sahilinde akşam üzeri gerçekleşen etkinliğe Kulüp Başkanı Bayram Taşkıranlar başta olmak üzere yönetim kurulunun bazı üyeleri ve takım kız ve erkek takım sporcuları katılım sağladı.

Türk ve Filistin Bayrakları ile yürüyüş gerçekleştiren grup ardından oturma eyleminde bulundu. Etkinliğe ilişkin kamuoyuna yapılan paylaşımda ise şu ifadelere yer verildi ;

" Filistin'deki Müslüman Kardeşlerimizin mücadelesini desteklemek için bugün ( Pazar ) çocuklarımızla Beykoz'da Çubuklu-Kanlıca arasındaki sahilde bir yürüyüş gerçekleştirdik. Hz.İbrahim'in ateşini söndürmeye giden karınca misali, belki ateşi söndürmeye gücümüz yetmez ama sessiz kalmadık...dualarımızla yanlarında olduk. Yapılan her zulmün karşısındayız, insanın insana, insanın doğaya, insanın hayvana yaptığı hiçbir zulmü kabul etmiyoruz ve her zaman karşısındayız. Etkinliğimize katılım sağlayan, ve güzergahta destek veren vatandaşlarımızdan Allah Razı olsun. " 

ERHA BEYKOZ


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder