8 Kasım 2022 Salı

BEYKOZ ELMALISPOR'DA FETİH KELKİTSPOR HAZIRLIKLARI BAŞLADI




İstanbul 1.Amatör Lig 15.Grubunda mücadele eden Beykoz Elmalıspor geride kalan hafta sonunda grubun şampiyonluktaki iddialı takımı olan Lider Tuzla Şifaspor karşılaşmasından mağlubiyetle ayrılmıştı.

Beykoz temsilcisinde bu maçın etkisi artık geride kalmışken yeni haftanın maçı olan Fetih Kelkitspor müsabakasının hazırlıkları da başladı.




Beykoz Elmalıspor Kulüp Başkanı Adem Ünal yaptığı değerlendirmede, " Tuzla deplasmanına giderken güçlü bir rakip ile karşı karşıya kalacağımızı biliyorduk. Bizde dirençli bir takım idik ve ilk 3 haftada aldığımız beraberlikler ile maça başladık. İlk 12 dakikada kalemizde gördüğümüz 3 gol futbolcularımızı etkiledi. Buna rağmen maçtan kopmadık, kendi gücümüz nispetinde mücadelemizi de yaptık. Dördüncü maçımızda ilk mağlubiyet almak bizi tabii ki üzdü, ancak lig uzun bir maraton ve geride daha çok maç var. Hafta sonunda Fetih Kelkitspor'u konuk edeceğiz. Bizimle aynı ayarda lan bir takım ile oynayacağız. Sahamızda ilk  galibiyet sevincini bu maçta yaşamayı çok istiyoruz. " şeklinde konuştu.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder