26 Şubat 2022 Cumartesi

KAVACIKSPOR U18 GENÇLERİ TÜRKİYE ŞAMP.GRUP ELEME MAÇINDA İLK MAĞLUBİYETİNİ YAŞADI 2-3


U18 Yaş Türkiye Şampiyonası İstanbul Etabı grup maçlarından birisinin adresi de Kavacıkspor 15 Temmuz Şehitler Stadı idi.



10.Grupta ilk hafta müsabakalarından galibiyetle ayrılan Kavacıkspor ile Yakacıkspor maçında galip gelen taraf konuk takım oldu.

Maça konuk takım Tunahan Sefer'in beklenmedik anda kaleye çektiği şutun doksandan filelerle buluşması ile erken bulduğu golle başlasa da Kavacıkspor'dan Muhammed Süleyman Ünal vasıtası ile karşılık gelince ilk yarı 1-1 beraberlikle geçildi.

İkinci yarı da da tempolu ve güzel futbol devam ederken Yeşil-Beyazlı ev sahibi takım 73.Dakikada Mahmut Hanifi Uçar ile bulduğu gol sonrası üstün duruma geçti.

Golün ardından beraberlik için yüklenen Yakacıkspor Takımı 3 dakika sonra Gökdeniz Temiz ile 2-2 eşitliği sağladı. Bu andan sonra her an gol sesi beklentisi sahaya yansırken 82.Dakikada gelişen atakta Tunahan Seferoğlu Yakacıkspor'u 3-2 öne geçiren gole imzasını attı.

Stat : Kavacıkspor 15 Temmuz Şehitleri Stadı

Hakemler : Sinan Karakaş, Fatih Bulut, Nurullah Tarhan

Kavacıkspor U18 : Emirhan, Çağrı, Recep, Mecit, Erman, Yusuf Baki ( Dk.46 Adem ), Muhammed Seymen, Cenk Baki ( Dk.70 Mahmut Hanifi ), Muhammed Süleyman, Berk Taha ( Dk.46 Ahmet Emir ), Berat Ali, 

Yedekler : Emircan, Ahmet Barış, Enes, Hamza

Antrenör : Alper Aydın

Yakacıkspor U18 : Eray, Aykut Berk, Bünyamin Baran, Tolga, Enes, Gökdeniz, Cengiz ( Dk.90 Süleyman ), Adem Yavuz, Caner ( Dk.58 Mustafa Eren ), Batuhan, Tunahan

Yedekler : Enes, Ali Efe, Hatem, Yusuf, Berkan

Antrenör : Emrah Dursun

Goller : Dk.17 ve Dk.82 Tunahan Seferoğlu, Dk.25 Muhammed Süleyman Ünal, Dk.73 Mahmut Hanifi Uçar, Dk.76 Gökdeniz Temiz

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder